Inventura i kako je efikasno provesti - 25.10.2018. u Zagrebu - Cronata

Inventura i kako je efikasno provesti

  1. Inventura i kako je efikasno provesti

Inventura i kako je efikasno provesti – Radionica 25.10.2018. u Zagrebu

Bliži se kraj godine, a samim time i obaveza provođenja godišnjih inventura. Osim zakonske obveze nužno je utvrditi stvarno stanje sa stanjem u poslovnim knjigama. Svaki vlasnik mora štititi svoj kapital i imovinu, a upravo Vam inventura daje mogućnost da ustanovite stvarno stanje.

Da li ste spremni za inventuru? Nemojte stvari prepustiti slučaju jer dobra i kvalitetna priprema, kao i definiran proces upravljanja zalihama, preduvjet su za uspješno provođenje inventure. Prijavite se na interaktivnu radionicu i naučite provesti inventuru na efikasan i kvalitetan način.

Pripremite se na vrijeme za godišnju inventuru! Radionica je namijenjena voditeljima skladišta, logistike, nabave, planerima proizvodnje, poslovođama, članovima timova za provođenje inventura te vlasnicima i direktorima. Uz praktične primjere iz prakse, simulacije slučajeva te međusobnu razmjenu iskustava sudionika, steći ćete najnovija znanja iz područja upravljanja zalihama.

SADRŽAJ RADIONICE:

  • skladišno poslovanje: organizacija skladišta, vođenje skladišta, resursi, dokumentacija i IT podrška, kontrolne točke u radu skladišta,
  • upravljanje zalihama: planiranje zaliha i naručivanje, problemi sa zalihama i njihova kontrola, veličina zaliha i rizici,
  • inventura: priprema inventura, kako napraviti inventuru, inventurni manjak, inventurni višak, koje su najčešće greške i kako ih izbjeći.

PREDAVAČ: Nataša Cikač, konzultant za nabavu i upravljanje zalihama.

TERMIN: četvrtak 25.10.2018. od 09:00-15:30

LOKACIJA: hotel Westin, Zagreb

CIJENA: 1.390 kn + pdv, a za rane uplate do 11.10.2018. odobravamo popust 10%

PRIJAVE: za prijavu pošaljite email na info@cronata.hr, a za dogovor in-house edukacije ili druge upite slobodno se obratite na broj telefona: 099/7031-669.

 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close