Naš tim

  1. Naš tim

Nataša Cikač – konzultant za nabavu i upravljanje zalihama

Nataša Cikač je nakon 20 godina iskustva u korporativnom okruženju na području nabave i logistike pokrenula konzultantsku tvrtku Cronata d.o.o. U svom profesionalnom razvoju prošla je sve faze u nabavi, od početnika pa do menadžerskih položaja, u različitim granama gospodarstva. Zahvaljujući bogatom iskustvu može pružiti potpunu podršku poduzećima koja se susreću sa izazovima u nabavi i upravljanju zalihama.

Kao konzultant za nabavu surađuje sa poduzećima iz različitih djelatnosti (proizvodnja, građevina, ljekarništvo, trgovina i sl.) te prenosi i implementira nova znanja kojima unaprjeđuje procese i rješava izazove sa kojima se klijenti suočavaju. Na projektima surađuje sa provjerenim i kompetentnim suradnicima. Član je Hrvatske udruge nabavne djelatnosti, konzultant EBRD-a i kolumnist časopisa Ja TRGOVAC. Certificirana je za provođenje kontinuiranih poboljšanja u tvrtkama (CCIM – Certified Continuous Improvement Manager).

dsc_7913

Budući da nabava postaje sve više prepoznata kao važna funkcija u poduzećima, svojim djelovanjem, prenošenjem znanja i iskustva te edukacijama nastoji unaprijediti nabavnu djelatnosti kao jednu od strateški važnih funkcija u svakom poduzeću jer nabava je kreator budućeg profita!

 

Kontakt

Email: natasa@cronata.hr

Mob: +385 (0)99 70 31 669