Politika privatnosti – Cronata

Politika privatnosti

  1. Politika privatnosti

NAŠE TEMELJNO NAČELO JE PRIVATNOST KLIJENATA I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Privatnost korisnika i zaštita podataka su ljudska prava.
Imamo dužnost brinuti za ljude čije smo podatke prikupili.
Podaci su odgovornost, i moraju se prikupljati i obrađivati samo kada je apsolutno neophodno.

CRONATA se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
  • Ne čuvamo vaše podatke ako više nije potrebno;
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo vaše osobne podatke.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Ne vršimo praćenje posjeta našoj web-stranici,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
  • Kontinuirano provjeravamo da su vaši podaci sigurno pohranjeni.

CRONATA prikuplja samo ograničene količine informacija o vama koje su nužne kako bismo odgovorili na vaš zahtjev, nadamo se, u uspostavljanju dugoročnog i vjerodostojnog poslovnog odnosa.

Važno je pročitati ovu Politiku privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i vašu pozornost.
Redovito unaprijeđujemo našu Politiku privatnosti kako bismo unaprijedili i vašu zaštitu.

Ova Politika privatnosti unaprijeđena je 03.12. 2018. godine.

CRONATA d.o.o.

KAKO I KOJE VAŠE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Iako možete koristiti našu web stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka, nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem naše e-mail adrese, CRONATA prikuplja informacije o vama.

Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaš zahtjev.

Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja roditeljske odgovornosti prije davanja osobnih podataka.

VODITELJ OBRADE

Voditelj obrade ove internetske stranice i vaših osobnih podataka je tvrtka CRONATA sa sjedištem:

CRONATA
Ive Mikaca 2d
HR-42000 Varaždin
Hrvatska

KOJA JE SVRHA I PRAVNA OSNOVA ZA PRIKUPLJANJE PODATAKA?

Jedina svrha i pravna osnova za obradu vaših osobnih podataka je poduzimanje najprikladnijeg odgovora na vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos ili u smislu izvršenja ugovornog odnosa između vas i tvrtke CRONATA, ako je isti već uspostavljen.

KOLIKO ĆE DUGO BITI POHRANJENI VAŠI OSOBNI PODACI?

Na vaš upit putem našeg kontakt obrasca ili izravno na našu e-mail adresu, odgovoriti ćemo na vaš zahtjev. Ako daljnja komunikacija između vas i tvrtke CRONATA neće postojati, nakon 6 mjeseci izbrisat ćemo sve vaše osobne podatke.

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u smislu uspostavljanja poslovne suradnje, pohranjivat ćemo i dalje koristiti vaše osobne podatke potrebne za uspostavljanje našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Svakako, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade vaših osobnih podataka.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE?

Informacije o vama prikupljamo u svrhu da bismo vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev i u svrhe naše poslovne suradnje, a ako se složite poslat ćemo vam i e-poštu o ostalim proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa.

Osobni podaci obrađuju se i pohranjuju od strane tvrtke CRONATA, i u u najmanjem nužnom opsegu na strani naših referentnih pružatelja usluga „oblaka“ i e-pošte koji se nalaze u državama članicama EU.

CRONATA neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene na vašem tvrdom disku, koje pomažu u pružanju prilagođavanja sučelja internetskog preglednika. Na primjer, kolačići se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na internetskoj stranici tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju stranice.
Za daljnje informacije posjetite www.aboutcookies.org ili www.allaboutcookies.org.

Ako ste zabrinuti u vezi kolačića, većina internetskih preglednika dozvoljava pojedincima da zabrane kolačiće. Možete postaviti da vaš preglednik ne prihvaća kolačiće, a gore navedene internetske stranice vam daju upute kako ukloniti kolačiće iz preglednika i kako u potpunosti koristiti naše internetske stranice.

Da bismo ispravno upravljali našim internetskim stranicama mi spremamo anonimne podatke u našim operativnim sustavima i identificiramo kategorije posjetitelja po pojedinim stavkama kao što su domene i vrste preglednika, a da pritom ne obrađujemo vaše osobne podatke. Ove statistike prijavljuju se agregatno našim upraviteljima internetske stranice, sa svrhom osiguranja da naša internetska stranica pruži najbolje iskustvo za posjetitelje i kao učinkovit izvor potrebnih informacija. Po završetku posjeta našoj web stranici, uvijek možete izbrisati kolačiće iz svog sustava, ako to želite.

Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji od vaših osobnih podataka unutar njih.

VAŠA PRAVA

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • PRISTUPA svim osobnim podacima koje je CRONATA prikupio o vama,
  • ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje CRONATA ima o vama,
  • BRISANJA svih osobnih podataka koje je CRONATA prikupila o vama,
  • OGRANIČAVANJA obrade vaših osobnih podataka od strane CRONATE,
  • PRIGOVORA na obradu vaših osobnih podataka od strane CRONATE, ili
  • ZAHTJEVA za vašim osobnim podacima koje je CRONATA ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, budite slobodni:

  • poslati upit putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili
  • poslati e-poštu na info@cronata.hr, ili
  • poslati svoj zahtjev na adresu CRONATA d.o.o., Ive Mikaca 2d, HR-42000 Varaždin,

a mi ćemo odgovoriti najkasnije u roku mjesec dana, potpuno besplatno.

PRAVO NA PODNOŠENJE PRIGOVORA NADLEŽNOM NADZORNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609 000
Fax: +385 1 4609 099
e-mail: azop@azop.hr
Web: http://www.azop.hr

PROMIDŽBA I PRODAJA

Željeli bismo vam poslati informacije o našim uslugama koje bi vas mogle zanimati.

Nakon što uspostavimo prvi izravni kontakt i nakon što pošaljete svoje osobne podatke putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici, odgovoriti ćemo vašem zahtjevu i zasebno vas zatražiti vaš pristanak za bilo kakve daljnje promidžbene aktivnosti prema vama. Bez vašeg pristanka nećemo pružiti nikakvu promidžbenu aktivnost.

Ukoliko već imamo uspostavljenu poslovnu suradnju, temeljem našeg legitimnog interesa zadržavamo mogućnost kontaktiranja u vezi novosti i mogućih vidova proširenja naše poslovne suradnje.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti prestanak bilo koje od naših promidžbenih aktivnosti i mi ćemo u potpunosti poštovati vaš izbor.

UNAPRJEĐENJE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo tekst ove Politike privatnosti povremeno prilagođavati i unaprjeđivati, prije svega u svrhu poštivanja zakonskih promjena, odnosno, promjena u svrhama i načinima obrade.

Međutim, vaša prava koja proizlaze iz ove Politike privatnosti ili iz odgovarajućih zakonskih propisa nećemo ograničavati. U slučaju da dođe do promjena pravila koja mogu utjecati na vaša prava, o tome ćemo Vas obavijestiti pravovremeno i izravno na prikladan način.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close