Radionica: Razvoj liderskih vještina u nabavi, Zagreb 2021

RADIONICA: Razvoj liderskih vještina u nabavi, Zagreb, 12.05.2021.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo  radionicu “Razvoj liderskih vještina u nabavi” koja će se, u organizaciji konzultantske tvrtke Cronata, održati 12. svibnja 2021. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. 

Riječ je o jedinstvenoj prilici budući da ćemo na jednom mjestu spojiti liderstvo i strategiju. Program ove interaktivne radionice obuhvatit će stručne teme iz liderskih vještina i strateškog upravljanja nabavom. U nastavku pogledajte sadržaj radionice i saznajte više o renomiranim predavačima od kojih ćemo imati čast učiti te stjecati nova znanja i iskustva. Dobro došli na mjesto gdje stvaramo izvrsnost u nabavi!

 

PROGRAM RADIONICE “RAZVOJ LIDERSKIH VJEŠTINA U NABAVI”

12.05.2021. 09.00-15.30h

Gordana Kadoić – Razvoj liderskih vještina

  • Kako se postaje lider
  • Koje su uloge lidera (individualno i u timu) u lancu opskrbe
  • Stilovi vođenja
  • Izazovi liderstva

Nataša Cikač – Strateška nabava

  • Kako efikasno napraviti procjenu stanja nabave
  • Matrica za razvoj strategije nabave

 

OVA EDUKACIJA NAMIJENJENA JE:

  • Svima koji vole izazove
  • Žele izgraditi sebe osobno i poslovno
  • Žele snažno utjecati na donošenje odluka, strategiju, postavljanje ciljeva i ostvarenje rezultata u lancu opskrbe
  • Žele naučiti voditi članove svojeg tima u različitim situacijama
  • Žele uz efikasnu procjenu svoje nabave definirati pravu strategiju koja stvara uštede

 

ŠTO ĆETE NAUČITI:

  • Prepoznati različite liderske stilove
  • Naučiti postaviti se kao lider
  • Dobiti konkretne savjete kako prepoznati vrijednosti svog tima i sukladno time ih razvijati
  • Prepoznati izazove liderstva danas i naučiti kako ih uspješno svladati
  • Definirati uska grla u svojoj nabavi te kreirati pobjedničku strategiju

 

OČEKUJU VAS VRHUNSKI PREDAVAČI:

GORDANA KADOIĆ  je magistrica ekonomije, stručnjakinja za upravljanje tvrtkama, razvojem leadera, razvojem prodajnih timovima i menadžera, započela je karijeru prije 25 godina i od tada je sudjelovala u svim oblicima prodaje penjući se po managerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih tvrtki. U proteklih 5 godina intenzivno radi s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja i pomaže im riješiti izazove poput: organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećuje razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema ih za preuzimanje liderskih funkcija unutar tvrtke.

Gordana je održala više od 300 edukacija, treninga, radionica i seminara u zemlji i inozemstvu te piše stručne članke i blogove. Vlasnica je i direktorica tvrtke Adria Corporate koja je bavi poslovnim savjetovanjem i profesionalnim razvojem lidera.

NATAŠA CIKAČ je konzultant za Nabavu i lanac opskrbe, vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. Ima više od 20 godina iskustva u proizvodnim poduzećima na području nabave, logistike I prodaje. Pokrenula je projekt Nabavne akademije u 3 modula. Kao konzultant surađuje sa tvrtkama u cilju poboljšanja procesa I kompetencija djelatnika te pomaže u ostvarenju izvrsnosti nabave i lanca opskrbe. Kreirala je metodologiju za procjenu procesa nabave PAM©standard – Izvrsnost u nabavi. Kao gost predavač održava stručna predavanja na ZŠEM, EFOS-u, EFST-u, nositelj programa Voditelj skladišta u Ustanovi Callidus, predavač na Akademiji za poduzetništvo POU te gost predavač na konferencijama i stručnim skupovima. Više na www.cronata.hr

 

CIJENA I PRIJAVE

Program interaktivne radionice uključuje jednodnevnu edukaciju, ručak i pauzu za kavu, uvjerenje o sudjelovanju te uvijek poticajan networking. Cijena programa iznosi 1.290kn + pdv*.

*Za rane uplate do 30.04.2021. odobravamo 5% popusta

*Za prijavu 3 i više osoba iz iste tvrtke odobravamo 10% popusta.

*Popusti se ne zbrajaju

Radi kvalitete provođenja radionica te poštivanja epidemioloških mjera,  broj polaznika je ograničen, stoga Vas pozivamo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme i pridružite se na ovoj jedinstvenoj edukaciji. Prijavite se putem kontakt obrasca te se za sva pitanja možete slobodno obratiti na email: info@cronata.hr.

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.