Nataša Cikač - Konzultantica za nabavu i lanac opskrbe - Cronata
Posjetite naše specijalizirane stranice za inventure: inventure.com.hr

Naš tim

  1. Naš tim

mr.sc. Nataša Cikač – konzultantica za nabavu i lanac opskrbe

Nataša Cikač, Cronata Nabavna Akademija Cronata

“Nabava postaje sve više prepoznata kao važna funkcija. Zato svojim djelovanjem i prenošenjem znanja i iskustva pomažem tvrtkama da unaprijede nabavu kao jednu od strateških funkcija u svakom poduzeću. Jer nabava stvara Vaš budući profit!” – Nataša Cikač, vlasnica tvrtke Cronata

Nataša Cikač je nakon 20 godina rada u proizvodnim tvrtkama na području nabave, logistike i prodaje, pokrenula konzultantsku tvrtku Cronata d.o.o. U svom profesionalnom razvoju prošla je sve faze u nabavi, od pozicije početnika do menadžerskih položaja u različitim granama gospodarstva. Zahvaljujući bogatom iskustvu jako dobro poznaje izazove s kojima se poduzeća susreću. Zato može za svakog klijenta pronaći odgovarajuće rješenje za poboljšanje nabave i upravljanje zalihama.

Kao konzultant, edukator i interim menadžer nudi usluge savjetovanja i edukacije iz nabave. Surađuje sa poduzećima iz različitih grana industrije koje žele unaprijediti svoju nabavu. Kroz prenošenje i implementaciju novih znanja rješava izazove sa kojima se klijenti suočavaju te tako poboljšava njihove poslovne procese. Na taj način pomaže tvrtkama da unaprijede kompetencije djelatnika i ostvare transformaciju nabave koja donosi veće zadovoljstvo kupaca i bolji uspjeh poduzeća na tržištu.

Nataša je članica Hrvatske udruge nabavne djelatnosti i HUP-a te konzultant EBRD-a. Redovni je kolumnist časopisa JaTrgovac i Poduzetnik. Kao gost predavač održava stručna predavanja na obrazovnim ustanovama poput ZŠEM i EFOS te na konferencijama i stručnim skupovima.

Uz kontinuirana poboljšanja do transformirane nabave

Za kvalitetu njenog rada presudno je to što je certificirana za provođenje kontinuiranih poboljšanja u tvrtkama. Posjeduje certifikat CCIM – Certified Continuous Improvement Manager, a uz to je certificirana i kao korporativni trener.

Nataša Cikač - certifikat CCIM, Certified Continuous Improvement Manager  Nataša Cikač - certifikat CTC, Corporate Trainer Certified Nataša Cikač - certifikat Lean Supply Chain Management Certified

Na temelju istraživanja koje je pokazalo da voditelji i direktori nabave trebaju i žele specijalistička znanja iz nabave Nataša je pokrenula Nabavnu akademiju. Riječ je o stručnoj edukaciji za djelatnike nabave koju je do sada prošlo preko 250 polaznika iz Hrvatske i regije. Više o programu pročitajte na: www.nabavna-akademija.com.hr.

Edukacija iz nabave Edukacija iz nabave

O tome koliko je Nabavna akademija praktična i potrebna, a Nataša stručan predavač na pravom mjestu, najbolje govore pozitivni komentari polaznika:

“Predavanja su bila izvrsno organizirana. Sve pohvale Nataši na trudu da nam kroz interaktivne radionice predstavi nabavu kroz jedan drugačiji pristup.” – Tajana Teklić, Referent nabave, Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o.

Kontakt

Natašu možete kontaktirati na dolje navedene kontakte. Slobodno se obratite za sve upite kako bismo kroz edukacije i savjetovanje zajedno unaprijedili Vaše procese da ostvarite izvrsnost u nabavi!

Email: natasa@cronata.hr

Mob: +385 (0)99 70 31 669