Cronata - Vaš partner u nabavi i upravljanju zalihama
Posjetite naše specijalizirane stranice za inventure: inventure.com.hr

Način rada

  1. Način rada

Način rada tvrtke Cronata

Svako poduzeće je specifično i jedinstveno. Upravo stoga tijekom suradnje svakom klijentu pristupamo individualno te kreiramo plan rada prema njegovim specifičnim potrebama i ciljevima.

Trajanje projekta je od nekoliko tjedana pa i do nekoliko mjeseci. Ovisi o veličini i složenosti poduzeća, ali i o trenutnoj situaciji u  poduzeću što se utvrđuje kroz snimku stanja. Prilikom unapređenja nabave i upravljanja zalihama, surađujemo i sa ostalim odjelima (prodaja, proizvodnja, projektni odjeli, razvoj, financije, skladišta, trgovine,..) kako bismo definirali razinu suradnje, povezanosti i složenosti među odjelima kojima je nabava podrška.

Način rada tvrtke Cronata d.o.o. temelji se na međunarodnim znanjima i dostignućima u konzultantskim uslugama u nabavnoj djelatnosti te  vlastitoj praksi u različitim granama gospodarstva:

  • Analiza stanja – na temelju snimke trenutnog stanja nabave i ostalih odjela definiramo plan poboljšanja sa svim aktivnostima (plan akcija, rokovi, tim i odgovorne osobe, ciljevi) u skladu sa strategijom razvoja poduzeća.
  • Implementacija – komuniciramo plan aktivnosti kroz cijelu organizaciju te educiramo timove, provodimo implementaciju usvojenog plana, pratimo ostvarenje ciljeva te prilagođavamo aktivnosti trenutnoj situaciji u poduzeću i na tržištu.
  • Praćenje i održivost – najvažnija faza zajedničke suradnje je da poboljšanja koja su implementirana postanu trajna te da zažive u poduzeću. Kroz povremene dolaske pratimo i provjeravamo dosljednost u provođenju te prilagođavamo trenutnim situacijama u poduzeću i na tržištu.

VAŽNO NAM JE DA PROJEKAT BUDE ODRŽIV I NAKON IMPLEMENTACIJE JER SAMO TAKO MOŽE DOPRINJETI UŠTEDAMA I ZADANIM CILJEVIMA!

Želite dobiti više informacija na koji način možemo vašem poduzeću pružiti podršku u unapređenju nabave i upravljanju zalihama?

Dolazimo u vaš prostor, slušamo sa kojim izazovima se najčešće susrećete, koje su specifičnosti vaše djelatnosti, što biste voljeli promijeniti te u kojim okvirima ste spremni na promjene. Vrlo jasno i transparentno ćemo vam pojasniti sve faze suradnje kojom ćemo zajedno doći do postavljenog cilja.

Zatražite termin na kojem ćemo vam predstaviti naš način rada!

Slobodno nas kontaktirajte na 099/7031 669 ili popunite prijavni obrazac za termin:


    REZULTAT IMPLEMENTACIJE POBOLJŠANJA U NABAVI JE UVIJEK DALEKO VEĆI OD POČETNOG ULAGANJA