Interim menadžer iz nabave i lanca opskrbe - Cronata
Posjetite naše specijalizirane stranice za inventure: inventure.com.hr

Interim management iz nabave i lanca opskrbe

  1. Interim management iz nabave i lanca opskrbe
it-outsourcing
“Do what you do best and outsource the rest.” Tom Peters
 
 
 
 

Usluga CPO (Chief Procurement Officer) – Interim menadžer nabave

Ukoliko je potrebna veća stručnost i menadžerska znanja u području nabave, odnosno potrebno je provesti složenije i strateški važnije projekte u nabavi, tada preporučamo uslugu interim menadžera za nabavu. Poduzeća se odlučuju za takvu vrstu usluge ako žele svojem nabavnom timu osigurati dodatnu stručnu potporu čime se nabava unaprijeđuje i transformira u stratešku funkciju. To podrazumijeva projekte vezane uz uspostavljanje odnosa s dobavljačima, definiranje i upravljanje nabavnim kategorijama, prepoznavanje i kontroliranje rizika u nabavi, uvođenje i praćenje KPI i sl. Odnosno, sve ono što uprava i vlasnici žele provesti u nabavi sa strateškog aspekta, a nemaju dovoljno vlastitih resursa.

Provođenje inventura

Ukoliko želite neovisnu i stručno provedenu inventuru, nudimo uslugu obavljanja inventura (redovnih ili izvanrednih/kontrolnih). Ukoliko je potrebna dodatna edukacija članova vaših timova za inventuru možemo organizirati in-house radionice kako se kvalitetno pripremiti za inventuru te kako je što efikasnije provesti.
 
Više informacija potražite na: www.inventure.com.hr

Audit kod dobavljača

Izuzetno vam je važna kontrola procesa proizvodnje i sigurnost dobave od strane vaših dobavljača. Kako biste osigurali neovisnu i stručnu procjenu kvalitete proizvoda i usluge koje vam dobavljači pružaju, nudimo uslugu audita kod vašeg dobavljača.
 

Trebate uslugu interim menadžera iz nabave ili lanca opskrbe? Za sve informacije i dogovor sastanka pošaljite nam upit!