Održan 2. Masterclass- strateška nabava – Cronata
Posjetite naše specijalizirane stranice za inventure: inventure.com.hr

Održan 2. Masterclass- strateška nabava

  1. Održan 2. Masterclass- strateška nabava

U zagrebačkom hotelu Sheraton, 22. i 23.03.2023. održan je 2. Masterclass – strateška nabava sa Richardom i Franom. Nakon pandemije i zahtjeva mojih klijenata, odlučila sam ponovo organizirati ovu jedinstvenu edukaciju za voditelje i direktore nabave i sve one koji žele naučiti više.

Masterclass – strateška nabava je interaktivni program koji sadrži stručne teme iz područja strateške nabave, ali i teme vezane uz osobni razvoj- kako voditi sebe i druge.  Program se odvijao kroz dva dana gdje su se izmjenjivali predavači, Richard i Fran.

Radeći u UK, Europi, SAD-u i Aziji, Richard Beaumont međunarodno je priznati voditelj nabave, trener i izvršni savjetnik s više od 30 godina iskustva u različitim industrijskim granama.
Specijalizirao se za pomaganje timovima nabave, kako bi isporučili veću vrijednost, smanjili rizik i izgradili inovativnost kroz bolju upotrebu tehnologije. Karijeru je započeo u vojsci i nastavio kao konzultant u McKinsley-u, pa sve do pozicija Direktora nabave, Richard je prepoznao svoju strast u unapređenju procesa nabave te pomaže poduzećima da transformiraju svoje timove nabave kroz iskustvenu kombinaciju govora, obuke i treniranja.

Richard je kroz mnoštvo primjera iz bogate poslovne prakse dao glavne smjernice za upravljanje odnosima s dobavljačima, naučio kako se nositi sa rizicima i na koji način nabava može biti pokretač inovacija u poslovanju.

No, za uspješnost u nabavi više nije dovoljno koristiti moderne alate i tehnike u razvoju strategija.

Trebamo i lidere!

Kako prije svega voditi sebe, a onda i druge, naučio nas je Fran Mikulicic. Fran je CEO mentor i executive coach, koji već gotovo 20 godina stvara uspješne lidere. Željeno stanje uvijek je njihova visoka razina učinka u sva 4 stupa leadershipa. Smatra da „znati, a ne činiti je ne znati“ i „dok učenik nije naučio, učitelj nije podučio“. Autor je Leadership Playbooka “Breaking the Rules“ te posjeduje jedinstvenu specijalizaciju u širini i kompleksnosti managementa i liderstva. Zahvaljuje to američkom MBA-u za konzultantsku ekspertizu, NLP-u za trenersku te osobnoj strasti prema pomaganju ljudima da napreduju, savladavaju svoje izazove i otkrivaju svoj „why“.

Od Frana su polaznici naučili:
👉 kako voditi sebe
👉 razlikovati različite stilove vođenja
👉 Kako razviti potencijal kroz osobni razvoj
👉 Kako voditi tim nabave
👉 Kako motivirati članove svog tima
👉 Nekoliko tips & tricks za svakodnevnu lidersku komunikacije s drugima

Fran je i humanitarac, što nam je i zajednička crta. Zajedno djelujemo u Rotary zajednici koja nas je i povezala. Već prvo Franovo predavanje koje sam slušala, oduševilo me! Stoga sam ga pozvala da bude predavač na 1.Masterclassu. Zajedno s Richard Beaumont dao je neki potpuno novi uvid nabavljačima te ih osvijestio koliko je važno raditi na sebi i svojim kompetencijama.

Iskustva polaznika su bila i više nego pozitivna, drago mi je da su nabavni profesionalci spremni na nova učenja i razvoj svojih kompetencija. Izuzetno zahvalna svima koji su prepoznali ovu edukaciju kao priliku za unapređenje nabavne djelatnosti, svojih kompetencija iz područja nabave i lidershipa.
A kako to kod nas uvijek i biva, velika prilika za povezivanje i nove suradnje, ali i poboljšanje postojećih. Na edukacijama uvijek netko nekog poznaje, netko je nekome dobavljač, a netko nekome postane dobavljač ili kupac .

Već sada smo dogovorili 3. Masterclass za 2024. godinu, tako da nas pratite kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku. Vidimo se!