Outsourcing nabave

  1. Outsourcing nabave
it-outsourcing
“Do what you do best and outsource the rest.” Tom Peters

OUTSOURCING NABAVE

Danas je poznat pojam outsourcinga pravnih, računovodstvenih i IT usluga kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Mi nudimo korak naprijed, a to je outsourcing nabave. Ovakav organizacijski aspekt treba gledati isključivo kao prednost i pozitivan pomak za tvrtku. Preskaču se pojedini koraci u razvoju kojima se štedi novac i vrijeme za obuku kadrova, razvoj poslovnih alata te period potreban za dobivanje iskustva.
Svoje vrijeme posvetite glavnoj djelatnosti tvrtke, a mi ćemo za Vas obavljati poslove iz područja nabave. U nastavku odaberite opciju koja najviše odgovara Vašim potrebama ili nam se obratite za stručan savjet.

Operativno provođenje poslova nabave

Ukoliko u poduzeću postoje periodi pojačane potrebe u nabavi, povremeni projekti ili nedostatak kvalitetnog kadra, nudimo podršku na određeni period. Ovom uslugom dobivate stručno znanje te uslugu plaćate samo za vrijeme pojačane potrebe.

Usluga CPO (Chief Procurement Officer) – Interim menadžer nabave

Ukoliko je potrebna veća stručnost i menadžerska znanja u području nabave, odnosno potrebno je provesti složenije i strateški važnije projekte u nabavi, tada preporučamo uslugu outsourcinga CPO-a ili menadžera za nabavu. Poduzeća se odlučuju za takvu vrstu usluge ako žele svojem nabavnom timu osigurati dodatnu stručnu potporu čime se nabava unaprijeđuje i transformira u stratešku funkciju. To podrazumijeva projekte vezane uz uspostavljanje odnosa s dobavljačima, definiranje i upravljanje nabavnim kategorijama, prepoznavanje i kontroliranje rizika u nabavi, uvođenje i praćenje KPI i sl. Odnosno, sve ono što uprava i vlasnici žele provesti u nabavi sa strateškog aspekta, a nemaju dovoljno vlastitih resursa.

Provođenje inventura

Ukoliko želite neovisnu i stručno provedenu inventuru, nudimo uslugu obavljanja inventura (redovnih ili izvanrednih/kontrolnih). Ukoliko je potrebna dodatna edukacija članova vaših timova za inventuru možemo organizirati in-house radionice kako se kvalitetno pripremiti za inventuru te kako je što efikasnije provesti.

Audit kod dobavljača

Izuzetno vam je važna kontrola procesa proizvodnje i sigurnost dobave od strane vaših dobavljača. Kako biste osigurali neovisnu i stručnu procjenu kvalitete proizvoda i usluge koje vam dobavljači pružaju, nudimo uslugu audita kod vašeg dobavljača.