Bespovratna sredstva

  1. Bespovratna sredstva
funds
Ulaskom u punopravno članstvo Europske unije, Republika Hrvatska postala je korisnica sredstava iz europskih fondova. U financijskom razdoblju 2014.-2020. RH je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura. Od tog iznosa 8,397 milijardi eura predviđeno je za ciljeve kohezijske politike, 2,026 milijarde eura za poljoprivredu i ruralni razvoj te 253 milijuna eura za razvoj ribarstva.
  • Priprema – pomažemo Vam da ideju pretvorite u projekat sa ciljevima, aktivnostima, rezultatima, proračunom i rizicima provedbe
  • Prijava – obuhvaća popunjavanje niza dokumentacije čija je forma i sadržaj određena samim natječajem.
  • Provedba – nakon odobrenja potpore potpisuje se ugovor kojim se definiraju daljnje obveze prijavitelja za vrijeme trajanja ugovora i niz godina nakon završetka.
Mi smo tu da Vam pomognemo pri realizaciji definiranih obveza, njihovoj sukladnosti s ugovorom , provodimo postupak nabave te za Vas izrađujemo potrebne izvještaje.

Obratite se s povjerenjem i slobodno nas kontaktirajte. Educirani voditelj projekata dati će Vam sve potrebne informacije.

 

Besplatno i bez obaveze procjenjujemo održivost Vaše projektne ideje.