Upravljanje strateškom nabavom Masterclass Zagreb 2020.

Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom, Zagreb, 05.-06.03.2020.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo dvodnevnu Masterclass radionicu “Upravljanje strateškom nabavom” koja će se, u organizaciji konzultantske tvrtke Cronata, održati 05. i 06. ožujka 2020. godine u hotelu International u Zagrebu. 

Riječ je o jedinstvenoj prilici jer će se po prvi puta u Hrvatskoj održati Masterclass edukacija za voditelje i direktore nabave, lanca opskrbe i strateške nabave. Program ove dvodnevne interaktivne radionice obuhvatit će stručne teme iz područja nabave i liderskih vještina. U nastavku pogledajte sadržaj radionica i saznajte više o renomiranim predavačima od kojih ćemo imati čast učiti te stjecati nova znanja i iskustva. Dobro došli na mjesto gdje stvaramo izvrsnost u nabavi!

 

PROGRAM RADIONICA

 

1. dan – 05.03.2020.

Richard Beaumont (na engleskom):

  • What is Category Management and why does it matter
  • Telling the story of business need to business outcome
  • 3 key tools/approaches to help get agreement on Business Needs (Inverting, Service Level Definition and Workshops)

Fran Mikuličić (na hrvatskom):

  • Ostvarivanje vlastitog punog potencijala
  • Matrix koncept i osobna istina
  • Upravljanje očekivanjima i zaobilaženje mentalnih prepreka
  • Dva pristupa razvoju osobne učinkovitosti

 

2. dan – 06.03.2020.

Richard Beaumont (na engleskom):

  • Managing Suppliers to drive innovation – how do we see them and how to they see us?
  • Managing Risk – making it more than an annual Excel document
  • Recruiting and Developing the right People for the future procurement team

Fran Mikuličić (na hrvatskom):

  • Managerski pristup liderskom okviru vođenja ljudi
  • Motivacija ljudi i uvjetovanje
  • Mentoring u struktuiranju problema i postavljanju ciljeva
  • Tips&tricks za brzopoteznu lidersku komunikaciju sa svojim ljudima

 

VRHUNSKI PREDAVAČI

RICHARD BEAUMONT je renomirani međunarodni konzultant za područje nabave, sa preko 30 godina iskustva u različitim granama industrije. Radeći na području Velike Britanije, Europe, SAD-a i Azije, specijalizirao se u pružanju podrške poduzećima za ostvarenje ušteda u nabavi, smanjenje rizika u lancu opskrbe te izgradnju inovacija kroz kvalitetne odnose sa dobavljačima. Karijeru je započeo u vojsci i nastavio kao konzultant u McKinsley-u pa sve do pozicija direktora nabave. Prepoznavši svoju strast za unapređenje procesa nabave, danas pomaže poduzećima kao konzultant, trener i coach.

 

FRAN MIKULIČIĆ je profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt, specijaliziran za područje organizacijskog dizajna, implementacije strategije te organizacijske i ljudske učinkovitosti. NLP je trener, kojemu je poziv mentoriranje i poticanje rasta drugih, kroz načela osobnog i profesionalnog razvoja. Fran djeluje kao savjetnik top managerima te kao mentor mladim managerima. Stručnjak je čija je misija voditi i podržavati ljude i organizacije na putu prema njihovom uspjehu.

 

CIJENA I PRIJAVE

Masterclass program “Upravljanje strateškom nabavom” uključuje 2 dana edukacije, ručak i pauze za kavu oba dana, uvjerenje o sudjelovanju te uvijek poticajan networking. Cijena dvodnevnog programa iznosi 3.190kn + pdv*.

*Za rane uplate do 14.02.2020. cijena iznosi 2.890kn + pdv.

*Za prijavu 3 i više osoba iz iste tvrtke odobravamo 10% popusta.

Radi kvalitete provođenja radionica broj polaznika je ograničen, stoga Vas pozivamo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme i pridružite se na ovoj jedinstvenoj edukaciji. Prijavite se putem kontakt obrasca te se za sva pitanja možete slobodno obratiti na email: info@cronata.hr.

 

Zatražite personaliziranu ponudu

Veselimo se poboljšati vaše kompetencije iz područja nabave! Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili konzalting prema vašim potrebama i novim znanjima vas osposobili za budući profit.